Home > Wie zijn wij > Over Koppel

Koppel maakt meedoen mogelijk!

Opvoeden, opgroeien, welzijn én verbinden. Dat zijn de woorden waar stichting Koppel uit de gemeente Epe voor staat. Of het nu kinderopvang, peuterspeelzaalactiviteiten, bso of wijkgerichte werkzaamheden zijn: Koppel stelt zichzelf ten doel om iedere dag een bijdrage te leveren aan talentontwikkeling en welzijn van burgers van 0 tot 100 jaar. De organisatie staat dichtbij de mensen en is actief in alle buurten en wijken van de dorpen Epe, Vaassen, Emst en Oene.

Koppel Epe werkt ten behoeve van de ontwikkeling van mensen van alle leeftijden. We zetten in op de kwaliteit van leven en daarbij ook een stapje vooruit komen. We zijn er voor iedereen: voor ouders die opvang nodig hebben, voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet. Koppel heeft hierin een verbindende rol.

Diensten Koppel Epe
Koppel biedt, samen met vele vrijwilligers en partners, diensten aan op het gebied van kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en welzijnswerk. Wij stimuleren de eigen kracht, eigen regie en talenten van mensen. Wij streven ernaar dat iedere inwoner van de gemeente Epe, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Koppel werkt aan collectieve oplossingen voor individuele problemen. Koppel staat voor opgroeien en ontwikkelen. Koppel werkt met generalisten.

De kernboodschap daarbij? Koppel vindt dat iedereen iets kan bijdragen aan de samenleving. Dat klinkt mooi, maar wat betekent dat in de praktijk? We nodigen je van harte uit om meer over onze activiteiten te lezen. Bovenaan deze website vind je informatie over de vier hoofdactiviteiten van Koppel. Op onze nieuwspagina vind je actuele informatie over bestaande en nieuwe projecten.

Werken bij Koppel?
Werken bij Koppel? Bij stichting Koppel werken momenteel zo’n zestig medewerkers. Het werk wordt vaak ondersteund door vele vrijwilligers, stagiaires en mensen op freelance basis. Koppel Epe is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Kijk hier voor de meest actuele vacatures.

Koppel staat al ruim 40 jaar voor een sociale samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet en is daarbij de verbindende schakel tussen organisaties en inwoners. Koppel maakt meedoen mogelijk!