Home > Welzijn > Was en Strijk Service Epe

Kunt u kleding, handdoeken en/of beddengoed zelf niet (meer) wassen of strijken? Heeft u een druk leven en wilt u wassen en strijken liever uitbesteden? Dan is de Was & Strijk Service er voor u.

In de gemeente Epe heeft stichting Koppel samen met Eper Stoom en Wasserij (ESW) Was & Strijk in het leven geroepen. Een deel van de klanten heeft hulp nodig bij het wassen en strijken. Anderen zijn juist op zoek naar gemak en meer vrije tijd.

Wie wast en strijkt er eigenlijk voor u?
Was & Strijk wordt uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers. Een deel van deze medewerkers is op zoek naar een betaalde baan en doet zo werkervaring op. Koppel begeleidt de vrijwilligers en ESW bewaakt de kwaliteit van Was & Strijk.

was en strijk service epe

Was en Strijk Service:  kraakhelder en persoonlijk

Was & Strijk wordt aangeboden aan alle huishoudens in en rondom de gemeente Epe. Ook zorginstellingen kunnen gebruik maken van deze dienst.

Gemak dient de mens
Een goede bereikbaarheid en veel gemak zijn belangrijke aspecten van Was & Strijk. Bent u niet mobiel? In overleg wordt de was bij u gehaald en gebracht. Was & Strijk is iedere werkdag geopend.

Was & Strijk uitproberen? 

Uw eerste was bij ons is gratis. Neem contact met ons op voor deze gratis proefwas.

Tarieven

  • Cliënten met een Wmo-indicatie (inwoners van de gemeente Epe die via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning huishoudelijke hulp krijgen) betalen € 2,25 per kilo was. Toeslag strijken (overtrek+sloop, (hoes)laken, blouse, jurk, pantalon e.d.): € 1,25 per stuk De kosten bedragen maximaal € 40,-per huishouden per maand.
  • Cliënten met een laag inkomen (tot 120% van het bijstandsniveau) betalen €13,50 per maand voor een 1 persoonshuishouden en €25,- per maand voor 2 of meerpersoonshuishoudens.

Particulieren (zonder WMO-indicatie of met hoger inkomen)

  • €3,50 per kilo was.
  • Toeslag strijken (overtrek+sloop, (hoes)laken, blouse, jurk, pantalon e.d.): €1,75 per stuk.

Meer informatie?

  • Bel 0578-676767 of mail wasenstrijk@koppelswoe.nl.
  • Kom langs bij Was & Strijk, Hoofdstraat 27 in Epe. De medewerkers vertellen u graag mee over Was & Strijk. De koffie en thee staan klaar!

Deze service is kraakhelder en persoonlijk. Door én voor elkaar!

Koppel Epe, Was & Strijk Service-1

Lees via deze link nieuwsberichten over Was & Strijk Service