Home > Welzijn

‘Iedereen moet deel kunnen nemen aan de samenleving’

Koppel werkt aan de ontwikkeling van mensen van alle leeftijden. De organisatie zet in op de kwaliteit van leven en wil daarbij ook een stapje vooruit komen. Koppel is er voor iedereen. Zo ondersteunt Koppel ouders die hulp bij de opvoeding van hun kinderen nodig hebben. Daarbij zet Koppel zich in voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor inwoners van de gemeente Epe die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Koppel gelooft in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet.

Grote rol Koppel bij welzijnswerk gemeente Epe
Koppel vervult een rol in de veranderingen die op ons af komen: de participatiemaatschappij en de grotere rol van de gemeente als het gaat om werk, jeugdzorg en zorg. We maken het verschil door present te zijn voor mensen en om hen in hun eigen kracht te versterken. Koppel doet dat niet alleen, maar samen met anderen, met vele vrijwilligers en partners uit het veld.

Wij richten ons daarbij op preventie en bundelen krachten. Zodat iedere inwoner van de gemeente Epe, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht. Er zijn natuurlijk vele welzijnsprojecten te noemen.

Wij zijn momenteel druk bezig met het online zetten van al onze projecten. De eerste vindt u inmiddels onder het kopje welzijn op deze website. Er zullen er nog meer geplaatst worden de aankomende periode.

Meer weten over Koppel Epe, het werk in de verschillende wijken of dorpen, de verschillende activiteiten of over het doen van vrijwilligerswerk? Klik op één van de links.