Home > Peuterspeelzaal > ’t Heggeholletje peuterspeelzaal en peuteropvang

’t Heggeholletje is gelegen in het Tritongebouw in Vaassen. Deze locatie kent een ruim lokaal met diverse hoeken. ’t Heggeholletje heeft een groot buitenterrein waar de peuters kunnen fietsen en rennen.

We werken bij ’t Heggeholletje met een dagindeling met een voor kinderen herkenbare structuur, met aandacht voor de (welkomst)kring, gezamenlijke activiteiten, vrij spel en buiten spelen.

't Heggeholletje is gelegen in het Tritongebouw in Vaassen. Deze locatie kent een ruim lokaal met diverse hoeken en een groot buitenterrein om te spelen.

Wekelijks wordt er voorgelezen door een voorleesoma. Meerdere prentenboeken komen aan bod, vaak in de sfeer van het thema van dat moment. Het taalaanbod voor peuters wordt hiermee vergroot. Er wordt ook gebruik gemaakt van ’t wepboek. Dit is een vorm van taalaanbod door middel van een dvd, prentenboek en in samenwerking met ouders kan hetzelfde prentenboek thuis op de computer bekeken worden. Ook werken we met vertelkoffers, aangepast aan het thema.

't Heggeholletje is gelegen in het Tritongebouw in Vaassen. Deze locatie kent een ruim lokaal met diverse hoeken en een groot buitenterrein om te spelen.

Af en toe maken wij uitstapjes met de peuters, zoals een wandeling in ’t Cannenburgherbos, een bibliotheekbezoek of een uitstapje naar een boerderij. Door middel van spel, thema’s en activiteiten werken we aan een brede ontwikkeling van kinderen.

Openingstijden:
Peuterspeelzaal ’t Heggeholletje is geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Van 8.30 tot 12.00 uur. De peuteropvang is open vanaf 8.00 uur tot 13.00 uur.

 

Relevante links