Home > Peuterspeelzaal > Kiddo’s peuterspeelzaal en peuteropvang

Kiddo’s heeft een eigen  lokaal in Jenaplanschool ’t Hoge land in Epe waar in de ochtend de peuterspeelzaal/peuteropvang is en ’s middags bso voor kinderen van 4-12 jaar. Deze ruimte kent diverse speelhoeken in een huiselijke sfeer. Ook maken de kinderen veelvuldig gebruik van het gymlokaal en de buitenruimte van de school.

Peuterspeelzaal en peuteropvang Kiddo's heeft een eigen  lokaal in Jenaplanschool 't Hoge land in Epe. 's Middags is er ook BSO op deze locatie.

Via aansprekende thema’s zijn er allerlei leerzame en leuke activiteiten. Regelmatig worden er gezamenlijke activiteiten met de school gedaan zoals de paaslunch, het sinterklaasfeest en het voorlezen door de kleuterjuf aan de peuters en de kleuters.

Dagindeling met herkenbare structuur

We werken bij Kiddo’s met een dagindeling met een voor kinderen herkenbare structuur, met aandacht voor de (welkomst)kring, gezamenlijke activiteiten, vrij spel en buiten spelen.

Peuterspeelzaal en peuteropvang Kiddo's heeft een eigen  lokaal in Jenaplanschool 't Hoge land in Epe. 's Middags is er ook BSO op deze locatie.

Bij Kiddo’s gebruiken we ook dagritmekaarten, waarbij we met kleurige tekeningen weergeven wat we allemaal op de groep doen. Af en toe maken wij uitstapjes met de peuters, zoals een wandeling, een bezoek aan een boerderij of aan de schaapskooi. Door middel van spel, thema’s en activiteiten werken we aan een brede ontwikkeling van kinderen.

We werken met vertel koffers. De peuters genieten ervan om iets van ‘school’ mee naar huis te mogen nemen en weer terug naar de speelzaal. Er komen mooie kunstwerken terug en deze worden dan door de kinderen trots gepresenteerd in de kring.

Openingstijden:

Iedere maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend is peuterspeelzaal Kiddo’s geopend van 8.30 tot 12.00 uur. De peuteropvang is maandag en woensdag geopend van 8.00-13.00 uur en op dinsdag en donderdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Relevante links