Home > Nieuws - Algemeen > Inloopochtend peuterspeelzaal Bikkels

Op maandag 20 november a.s. van 8.30 uur tot 11 uur is er een inloopochtend bij peuterspeelzaal Bikkels.

Bikkels is onderdeel van Kindercentrum Kanjers (gelegen in de wijk Vegtelarij, nabij het centrum van Epe). In Kanjers is, naast peuterspeelzaal Bikkels (2-4 jaar), ook een kinderdagverblijfgroep voor 0-4 -jarigen en een buitenschoolse opvang voor 4-12-jarigen gevestigd.

Onlangs zijn de peuters van Bikkels verhuisd naar een nieuw lokaal. Voorheen deelden zij de groepsruimte met de buitenschoolse opvang, maar nu hebben zij een eigen plekje in het gebouw van Kanjers. De groepsruimte is ruim, licht en ingericht volgens de visie van Koppel: kinderen leren van elkaar, de ruimte en de volwassenen. Er is een ontdekhoek, met projector en verschillende materialen om zelf te ontdekken. Ook de bouwhoek, huishoek en knutselplek ontbreken niet. De buitenruimte is ruim en ook hier is genoeg gelegenheid om van alles te ontdekken!

Op 20 november zijn ouders die een liefdevolle en uitdagende plek als voorbereiding op de basisschool voor hun peuter zoeken, van harte welkom! Vanaf 8.30 uur staat de koffie en thee klaar. De kinderen kunnen heerlijk spelen en meemaken hoe een ochtend op de peuterspeelzaal er uit ziet.

Wanneer er op deze ochtend aangemeld wordt voor peuterspeelzaal Bikkels, hoeft er geen inschrijfgeld betaald te worden!

Wilt u meer informatie over peuterspeelzaal/peuteropvang Bikkels? Stuur dan een mail naar planning@koppelepe.nl of bel naar 0578 676767.