Home > kinderopvang > Fiets 23 juni mee voor Kindercentrum Kierewam

Op 23 juni 2018 wordt de fietstocht ‘Epe voor Epe’ gehouden, waarbij je kunt fietsen voor een goed doel. Kierewam is dit jaar, dankzij de Oudercommissie, ook geselecteerd als goed doel!

Epe voor Epe wordt jaarlijks georganiseerd door Inner Wheel en Rotary Club Epe.  Vanaf Veluws Museum ‘Hagedoornseplaatse’ start je met een fietstocht van 20 of 30 km.

Je wordt ontvangen met koffie, thee of ranja met lekkere versnaperingen. Dit is tevens het startpunt van je fietstocht van 20 of 30 km. Onderweg is er een stop waar je verrast wordt met iets lekkers en een lunch. Kinderen kunnen dus prima meefietsen.

Bij terugkomst op de Hagedoornseplaatse ontvang je een warme maaltijd. Tijdens en na de fietstocht wordt het programma muzikaal omlijst.

Fietsen voor Kindercentrum Kierewam

Deelname aan de fietstocht kost 10 euro per persoon inclusief versnaperingen, lunchpakket en maaltijd (exclusief drankjes). De opbrengst van de verkochte kaarten gaat 100% naar het goede doel. Dus elk tientje dat je betaalt, komt direct ten goede aan Kierewam. Daarnaast worden de andere opbrengsten van bijvoorbeeld drankjes en sponsoring verdeeld over het aantal kaarten dat ieder goed doel heeft verkocht. Voor ons dus een mooie kans om een extra centje te verdienen.

Waarom we meedoen? Onze Oudercommissie wil voor de BSO dolgraag professionele goaltjes hebben en die zijn duur. Fietsen er genoeg ouders mee, dan willen we ook nog graag een dubbele duikstang aanschaffen.

Fiets jij ook mee en steun je Kierewam? Bestel je kaarten dan bij: h.rook@koppelswoe.nl