Home > bso > Open middag BSO Kiddo’s Kom je ook spelen bij BSO Kiddo’s?

Op donderdagmiddag 31 januari is er een open middag bij BSO Kiddo’s (onderdeel van Koppel-Swoe). De hele middag is er de gelegenheid om een kijkje te komen nemen. Er is van alles te zien en natuurlijk ook te doen!

BSO Kiddo’s is gevestigd in Jenaplanschool ’t Hoge Land, waar gespeeld kan worden in het ruime klaslokaal én in de gymzaal van de school. Er is genoeg ruimte voor diverse activiteiten, zoals een spelletje doen, knutselen, sportief bezig zijn in de gymzaal of spelen in de huishoek. Het ruime en groene buitenterrein van de school wordt ook door de BSO gebruikt. Er is o.a. een jungle, een waterpomp, een verkeersplein en er kan lekker geklommen worden in de klimtoren.

Open middag

Tijdens de open middag is er de mogelijkheid om alles te bekijken op de BSO en natuurlijk lekker mee te spelen. Er is ook een leuke activiteit: slijm maken!

Vaste pedagogisch medewerker van de BSO Anneke vertelt: ‘wij organiseren elke week een leuke activiteit voor de BSO kinderen. Denk aan creatieve activiteiten, zoals spookjes knutselen of zelf een puzzel met je eigen foto maken. Ook sportieve activiteiten staan regelmatig op het programma (het mummiespel of estafette met water zijn leuke voorbeelden). Er wordt veel buiten gespeeld. Het terrein van de school leent zich hier uitstekend voor. De kinderen hebben zelf natuurlijk inbreng in de activiteiten en wat zij doen tijdens een BSO middag. De meest populaire activiteit is toch wel slijm maken. Vandaar dat we dit tijdens de open middag ook gaan doen.’

Actie

Er zijn op sommige dagen weer wat plekken vrij op BSO Kiddo’s, vandaar dat op 31 januari iedereen de mogelijkheid krijgt om eens vrijblijvend te komen kijken en te ervaren hoe het is op de BSO. Voor de kinderen staat er iets lekkers en wat drinken klaar en voor de papa’s en mama’s natuurlijk een kop koffie of thee. Het is wel de bedoeling dat de ouders bij hun kinderen blijven tijdens het bezoek aan de open middag.

De middag start om 12.15 uur en is afgelopen om 17.30 uur, binnenlopen kan dus de hele middag. Het slijm maken start om 13.30 uur en om 15.15 uur.

Een leuke actie is, dat als men besluit tijdens de open middag aan te melden voor de BSO, er geen inschrijfgeld betaald hoeft te worden én de eerste maand opvang gratis is!

Iedereen is van harte welkom op 31 januari bij BSO Kiddo’s aan de Schotweg 2 (in Jenaplanschool ’t Hoge Land) in Epe.

Meer informatie over BSO Kiddo’s is te vinden op http://www.koppelepe.nl. Bellen kan ook met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, 0578 676767.