Home > Nieuws - Algemeen > Inloopochtend peuterspeelzaal Kiddo’s

Op maandag 27 november van 8.30 uur tot 10.30 uur en op woensdag 29 november van 10.30 uur tot 12.30 uur is er een inloopochtend bij peuterspeelzaal Kiddo’s.

Kiddo’s is gevestigd in Jenaplanschool ’t Hoge Land. Kiddo’s heeft, naast de peuterspeelzaal/peuteropvang voor 2 tot 4-jarigen, ook een buitenschoolse opvang voor
4-12-jarigen.

Peuterspeelzaal Kiddo’s beschikt over een mooi lokaal, ingericht volgens de visie van Koppel: kinderen leren van elkaar, de ruimte en de volwassenen. Er is een ontdekhoek, met lichtbak en verschillende materialen om zelf te ontdekken. Ook de bouwhoek, huishoek en knutselplek ontbreken niet. De buitenruimte is ruim en ook hier is genoeg gelegenheid om van alles te ontdekken!

Op 27 en 29 november zijn ouders die een liefdevolle en uitdagende plek als voorbereiding op de basisschool voor hun peuter zoeken, van harte welkom! De koffie en thee staat klaar! De kinderen kunnen heerlijk spelen en meemaken hoe een ochtend op de peuterspeelzaal er uit ziet.

Wanneer er op deze ochtend aangemeld wordt voor peuterspeelzaal Kiddo’s, hoeft er geen inschrijfgeld betaald te worden!

Wilt u meer informatie over peuterspeelzaal/peuteropvang Kiddo’s? Stuur dan een mail naar planning@koppelepe.nl of bel naar 0578 676767.