Home > Kinderopvang > Kinderopvang van Koppel

‘Wij bieden kinderen een vertrouwde omgeving’

Koppel-Swoe biedt kinderopvang aan in de gemeente Epe. Ouders van jonge kinderen kunnen zorg, werk of studie op deze manier ideaal combineren. Kinderen van 0 tot 4 jaar krijgen bij de verschillende locaties van Koppel een veilige en vertrouwde opvangomgeving met volop mogelijkheden om te spelen en te ontwikkelen.

Kinderopvanglocaties van Koppel-Swoe worden begeleid door gekwalificeerde pedagogische medewerkers. Zo krijgen kinderen ruimte om te leren en te groeien. Opvang is mogelijk van 7.00 uur tot 18.00 uur. Verlengde opvang (voor 7.00 en na 18.00 uur) behoort tot de mogelijkheden.

Naast kinderopvang heeft Koppel-Swoe ook acht peuterspeelzalen in de gemeente Epe. Kijk hier voor meer informatie.

Kinderopvang Epe

Kinderopvang, peuterspeelzalen en peuteropvang dragen bij aan een positieve ontwikkeling van kinderen. Bij kinderen staat een brede ontwikkeling centraal. Kinderopvang wordt al jaren door Koppel-Swoe verzorgd. Dat maakt ons tot de aanbieder van kinderopvang met de meeste ervaring.

Kwaliteit en veiligheid

Kinderopvang moet goed geregeld zijn. Zodat kinderen zich veilig voelen en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. En zodat ouders hun kind(eren) met een gerust hart achter kunnen laten bij een kindercentrum of bij buitenschoolse opvang (bso). De overheid neemt verschillende maatregelen om de kwaliteit en veiligheid van de kinderopvang te verbeteren. De GGD controleert of kinderopvang en peuterspeelzalen voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen. Zij doen dit in opdracht van de gemeente. De Eper stichting Koppel voldoet aan die kwaliteitseisen voor kinderopvangbedrijven.

Locaties kinderopvang Epe 

We hebben twee locaties voor kinderopvang van 0-4 jaar. Klik hieronder op de buttons voor de informatie per locatie.

Kierewam                        Kanjers

Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom. Voor het maken van een bezoekafspraak,  meer informatie en/of een proefberekening voor wat kinderopvang in uw situatie kost, kunt u contact opnemen met de afdeling Planning van Koppel, planning@koppelswoe.nl of 0578 676767.

Op zoek naar meer informatie over buitenschoolse opvang (bso) van 4 tot 12 jaar? Klik dan hier.

Belangrijk om te weten: kinderopvangtoeslag

Wist u dat? Ouders die werken, komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Via de Belastingdienst kunt u een aanvraag hiervoor doen. Deze maandelijkse toeslag, afhankelijk van het gezinsinkomen, maakt kinderopvang zeer betaalbaar. Via onderstaande link is daar inhoudelijk meer over te lezen.

Klik hier voor meer informatie over kinderopvangtoeslag