Home > BSO > Vakantie BSO en Vakantie Peuteropvang

Werken u en uw partner beiden? Dan zit u ongetwijfeld weleens met uw handen in het haar hoe u de opvang van uw kind rond krijgt in de schoolvakanties. Kijk eens naar de vakantie BSO of vakantie peuteropvang van Koppel!

bso kerstvakantie

Iedere schoolvakantie heeft Koppel een speciale vakantie BSO (buitenschoolse opvang). Een opvang voor kinderen vanaf 4 jaar (tot en met einde van de basisschoolleeftijd). Ook is er vakantie peuteropvang voor kinderen van 2 en 3 jaar oud.

In de vakantie zijn we alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur geopend. In overleg is vervroegde of verlengde opvang mogelijk. U kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar bijvoorbeeld ook alleen als de activiteiten u aanspreken.

De kerstvakantie BSO van Koppel in Epe had weer een afwisselend programma.. Er was voor elk wat wils! Op naar de voorjaarsvakantie!

 

Vakantie BSO begint en eindigt iedere dag op onze locatie Kierewam in Epe. De vakantie Peuteropvang is bij peuterspeelzaal/peuteropvang Bikkels. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief, sportief en gewoon superleuk! We organiseren ons vakantieprogramma bij Kierewam/Bikkels en we maken regelmatig uitstapjes.

>>KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA BSO KERSTVAKANTIE 2017 <<

>> KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA  PEUTEROPVANG KERSTVAKANTIE 2017 <<

Verschillende ouders maken al jaren gebruik van de vakantie BSO van Koppel. Dit is wat zij erover te zeggen hebben.

“Wij maken nu alweer enkele jaren gebruik van de buitenschoolse opvang. Onze dochter Roos an zes gaat hier altijd met veel plezier naar toe. De activiteiten zijn leuk en gevarieerd. Scouting, theaterbezoek of gewoon lekker spelen met elkaar. Roos vindt het leuk dat de samenstelling van de groep tijdens de vakanties varieert, omdat de kinderen van de verschillende locaties er dan zijn. Daarnaast is het voor ons als gezin een goede oplossing. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.”

“Ze doen leuke activiteiten waaruit ik kies. De kinderen krijgen echt een vakantiegevoel. De plek bij de scouting is echt geweldig.”

Voordelen vakantie BSO

1. Om vakantie BSO bij Koppel af te nemen, hoeft uw kind niet perse de reguliere BSO af te nemen. Iedereen is welkom!

2. Er is geen minimum afname. U kunt per dagdeel (halve dag) vakantie BSO afnemen.

3. Volop flexibiliteit! U kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar ook bijvoorbeeld alleen als u het nodig heeft of als de activiteiten u aanspreken.

Aanmelden vakantie-bso

Kosten bso

De kosten van de vakantie BSO vindt u hier. Ouders kunnen hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Hiermee krijgt u een gedeelte van de kosten terug van de Belastingdienst. Op deze pagina vindt u enkele proefberekeningen.

Heeft u nog aanvullende vragen over de vakantie BSO OF vakantie peuteropvang? Neem dan contact op met onze afdeling planning van Koppel via telefoon 0578-676767 of planning@koppelepe.nl.  Zij staan u graag te woord.