Home > BSO > Vakantie BSO en Vakantie Peuteropvang

Werken u en uw partner beiden? Dan zit u ongetwijfeld weleens met uw handen in het haar hoe u de opvang van uw kind rond krijgt in de schoolvakanties. Kijk eens naar de vakantie BSO of vakantie peuteropvang van Koppel!

Iedere schoolvakantie heeft Koppel een speciale vakantie BSO (buitenschoolse opvang). Een opvang voor kinderen vanaf 4 jaar (tot en met einde van de basisschoolleeftijd). Ook is er vakantie peuteropvang voor kinderen van 2 en 3 jaar oud.

Vaste en flexibele opvang mogelijk

In de vakantie zijn we alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur geopend. In overleg is vervroegde of verlengde opvang mogelijk. U kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar bijvoorbeeld ook alleen als de activiteiten u aanspreken.

Vakantie BSO begint en eindigt iedere dag op onze locatie Kierewam in Epe. De vakantie Peuteropvang is bij peuterspeelzaal/peuteropvang Bikkels. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief, sportief en gewoon superleuk! We organiseren ons vakantieprogramma bij Kierewam/Bikkels en we maken regelmatig uitstapjes.

>> KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA BSO MEIVAKANTIE 2019 <<

>> KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA  PEUTEROPVANG MEIVAKANTIE 2019 <<

Afgelopen zomervakantie maakten we een reis om de wereld. Bekijk onze video maar eens!

 

Wat ouders van onze Vakantie BSO vinden!

Verschillende ouders maken al jaren gebruik van de vakantie BSO van Koppel. Dit is wat zij erover te zeggen hebben.

“Wij maken nu alweer enkele jaren gebruik van de buitenschoolse opvang. Onze dochter gaat hier altijd met veel plezier naar toe. De activiteiten zijn leuk en gevarieerd. Scouting, theaterbezoek of gewoon lekker spelen met elkaar. Ze vindt het leuk dat de samenstelling van de groep tijdens de vakanties varieert, omdat de kinderen van de verschillende locaties er dan zijn. Daarnaast is het voor ons als gezin een goede oplossing. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.”

“Ze doen leuke activiteiten waaruit ik kies. De kinderen krijgen echt een vakantiegevoel.”

Voordelen vakantie BSO

1. Om vakantie BSO bij Koppel af te nemen, hoeft uw kind niet perse de reguliere BSO af te nemen. Iedereen is welkom!

2. Er is geen minimum afname. U kunt per dagdeel (halve dag) vakantie BSO afnemen.

3. Volop flexibiliteit! U kunt elke vakantie vaste dagen afnemen, maar ook bijvoorbeeld alleen als u het nodig heeft of als de activiteiten u aanspreken.

Aanmelden vakantie-bso

Kosten bso

De kosten van de vakantie BSO vindt u hier. Ouders kunnen hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Hiermee krijgt u een gedeelte van de kosten terug van de Belastingdienst. Op deze pagina vindt u enkele proefberekeningen.

Heeft u nog aanvullende vragen over de vakantie BSO OF vakantie peuteropvang? Neem dan contact op met onze afdeling planning van Koppel via telefoon 0578-676767 of planning@koppelswoe.nl.  Zij staan u graag te woord.