Home > BSO > BSO Kierewam

BSO Kierewam is gevestigd in een ruimte in Kindercentrum Kierewam, naast de K. Norelschool. In kindercentrum Kierewam zijn ook twee kinderopvanggroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kierewam is tijdens schoolweken vijf middagen per week geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties worden de kinderen hele dagen op de vakantie BSO op de locatie Kierewam opgevangen.

Kinderen van alle scholen uit Epe zijn welkom bij BSO Kierewam. Het eventuele vervoer van school naar de opvanglocatie gebeurt met onze eigen auto en is gratis.

Activiteiten BSO Kierewam

Bij Kierewam zijn diverse ruimtes om in te spelen. Zo is er een loungeruimte met een DVD-speler en een computer. In de grote ruimte zijn diverse speelhoeken en een grote tafel om een spelletje aan te doen of aan te knutselen. BSO Kierewam heeft een eigen buitenruimte met een eigen moestuin en kippen. Op Kierewam zijn twee groepen met hun eigen ruimte. In beide groepen is plek voor maximaal 22 kinderen.

Relevante links