Home > BSO > Buitenschoolse opvang van Koppel

‘Onze BSO is laagdrempelig, professioneel en vertrouwd’

Ook na schooltijd blijft Koppel graag betrokken bij kinderen. Naast de kinderopvang en het peuterspeelzaalwerk, biedt Koppel op drie plekken in de gemeente Epe buitenschoolse opvang (BSO) aan. Kinderen willen spelen, ontdekken, leren en genieten. Dat kan bij de BSO-locaties van Koppel Epe. Ook biedt Koppel voorschoolse opvang aan. Je kunt je kind(eren) al brengen vanaf 7.00 uur. Het eventuele vervoer van school naar de opvanglocatie gebeurt met onze eigen auto en is gratis. Kortom: de buitenschoolse opvang Epe wordt al jaren zeer goed geregeld door Koppel.

Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Ouders betalen de kosten voor deze opvang zelf. Als ze aan de voorwaarden voldoen, kunnen de meeste ouders een deel van de kosten vergoed krijgen via de kinderopvangtoeslag.

BSO kan bij Koppel per dagdeel afgenomen worden. Er is geen minimum afname verplicht, ook niet in de vakanties!

BSO Epe

De BSO moet plaatsvinden in een erkende instelling. Koppel heeft zich geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Wat Koppels onderscheidende kernwoorden voor hun BSO-activiteiten zijn? Laagdrempelig, uitdagend, creatief, avontuurlijk, professioneel en vertrouwd.

Kosten BSO Koppel

De BSO Epe kan bij Koppel per dagdeel afgenomen worden. Koppel Epe werkt bij de afname van BSO met een vijftal verschillende overzichtelijke pakketten.

Tarieven BSO 2019

Pakket 1 (naschoolse + vakantieopvang = 52 weken) kost 7,33 euro per uur opvang.

Pakket 2 (naschoolse opvang = 40 weken) kost 7,85 euro per uur.

Pakket 3 (flexibele en vakantieopvang) bedraagt 8,03 euro per uur.

Pakket 4 (voorschoolse opvang) kost 8,20 euro per uur.

Voor pakket 5 (verlengde/incidentele opvang) zijn de kosten 8,20 euro per uur.

Maximum uurtarief bij aanspraak op kinderopvangtoeslag: 6,89 euro

Belangrijk om te vermelden: er is geen minimum afname verplicht, ook niet in de vakanties!

Vakantie BSO

Over vakanties gesproken: iedere vakantie heeft Koppel Epe een speciaal vakantieprogramma voor buitenschoolse opvang (vakantie BSO) uitgedacht. Ruim van te voren wordt dat programma op deze pagina bekend gemaakt. De activiteiten zijn uitdagend, avontuurlijk, creatief en sportief!

Voor meer informatie, al uw vragen en/of een proefberekening voor wat BSO in uw situatie kost, kunt u contact opnemen met de afdeling Planning van Koppel, planning@koppelswoe.nl of 0578 676767.